1395/01/14

دانشگاه پیام نور در نظر دارد در جهت شناسایی استعداد ها و هویت بخشی به فعالیت های علمی دانشگاه پیام نور و همچنین ایجاد انگیزه برای دانشجویان، نخستین مسابقه برنامه نویسی دانشجویی ACM دانشگاه پیام نور را به میزبانی دانشگاه پیام نور مازندران در مرکز بابل برگزار نماید. لذا، دانشجویان علاقه مند می توانند جهت شرکت در این مسابقه تا تاریخ 25/01/95 با مراجعه به سایت مسابقه به آدرس : www.acm-pnu.ir ثبت نام نمایند.

بازگشت به صفحه اصلی سایت
» اخبار و اطلاعیه های جدید
پروژه آقای واحدی مقدم
پیام نوروزی
تبریک روز دانشجو
تغییر و تعیین محل آزمون
آدرس کانال اخبار دانشگاه
پذیرش دانشجو
انتصاب مجدد آقای مهندس کارور
ارزشیابی اساتید
میان ترم دروسی که کلاس ندارد
کتاب مجموعه قوانین و مقررات کار و تامین اجتماعی منبع "درس آشنایی با قوانین کسب و کار "
قابل توجه دانشجویان گرامی
چگونگی اطلاع از نام استاد هر درس
برگزاری مسابقه ACM
برنامه هفتگی
عدم تشکیل کلاس استاد کارور مورخ 16 و 17 اسفند
انتخاب واحد
عدم تشکیل کلاس استاد کارور در روز 9 و 10 اسفند
اخذمجوزانجمن گیاهان دارویی کشورشاخه مازندران-لاریجان
برگزاری مراسم واجرای مناسبتهای 22 بهمن
اهدا ماشین ازوزارت جهاد کشاورزی به دانشگاه پیام نوررینه
سامانه پرسش و پاسخ

شما با استفاده از این سامانه می توانید  سوالات خود را ثبت و از مسئولین دانشگاه پاسخ دریافت کنید .
این سامانه مجهز به سیستم جستجو و آرشیو می باشد ، پس بهتر است قبل از درج پرسش خود آن را جستجو کنید .

برای ورود به این سامانه از لینک روبرو استفاده کنید :               ورود به سامانه پرسش و پاسخ